სვანური (კუბდარი) - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » სვანური (კუბდარი)
14:22
სვანური (კუბდარი)


სვანური (კუბდარი)

 

მასალა:

მაგარი ცომი  300გრ. ოდნავ ამოყვანილი

ნაკლებცხიმიანი ხბოს რბილი ხორცი 250გრ.

ხახვი 100გრ.

წიწაკა 5გრ.

სვანური მარილი 15გრ.

ძირა – სულ ცოტა.

მომზადება: 

ხორცი დავკეპოთ, დაკეპილ ხორცი დიდი ხნის განმავლობაში ხელით ვზილოთ, დავჭრათ ხახვი წვრილად და შევურიოთ ხორცს, დავუმატოთ სვანური მარილი, ძირა, მარილი და წიწაკა გემოვნებით. გავაბრტყელოთ ცომი, მიღებული მასა მოვათავსოთ გაბრტყელებულ ცომში, მოვუკრათ თავი და ისევ გავაბრტყელოთ. გაბრტყელების შემდეგ, ცომის თავი გავხსნათ, ეს იმიტომ, რომ ცომი არ გაიბეროს, მოვათავსოთ ღუმელში და გამოვაცხოთ. კუბდარიც მზადაა.

(შეიგვიძლია ხორცი წვრილად დავჭრათ და ისე შემვამზადოთ).

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1956 | დაამატა: natia | ტეგები: სვანური (კუბდარი) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: