მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 13 » სტაფილოთი ფარშირებული ბადრიჯანი (სამარხვო)
14:04
სტაფილოთი ფარშირებული ბადრიჯანი (სამარხვო)


სტაფილოთი ფარშირებული ბადრიჯანი (სამარხვო)

 

მასალა:

ბადრიჯანი 500გრ.

სტაფილო 250გრ.

ნიორი 2 კბილი

მაიონეზი (სამარხვო) 200გრ.

მარილი გემოვნებით

ზეთ შესაწვავად.

 

მომზადება:

ბადრიჯანი დავჭრათ თხლად სიგრძეზე, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 5–10 წუთი. შემდეგ გავწუროთ და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. შეწვის შემდეგ თითოეულ ნაჭერზე მოვათავსოთ მომზადებული შიგთავსი და გადავახვიოთ რულეტისებურად.

 

შიგთავსის მომზადება:

სტაფილო გავხეხოთ, დავამატოთ დანაყილი ნიორი, მოვაყაროთ მარილი, მოვასხათ მაიონეზი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 3195 | დაამატა: natia | ტეგები: სტაფილოთი ფარშირებული ბადრიჯანი (სა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: