მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » სტაფილოს ცომი
15:21
სტაფილოს ცომი


სტაფილოს ცომი

 

მასალა:

700გრ. ცომისთვის:

შაქარი 200გრ.

კვერცხი 2ც.

მცენარეული ზეთი 165გრ.

დაფქვილი დარიჩინი 5გრ.

საჭმლის სოდა 6გრ.

პურის ფქვილი 185გრ.

სტაფილო 100გრ.

ქიშმიში 50გრ.

ნიგოზი 50გრ.

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დავასხათ ზეთი და ავთქვიფოთ ყველაფერი ერთად ერთიანი მასის მიღებამდე. დარიჩინი ავურიოთ სოდასთან და ფქვილთან ერთად, დავამატოთ კვერცხის მასას, შემდეგ დავამატოთ გახეხილი სტაფილო, დაჭრილი ნიგოზი, ქიშმიში და კვლავ ავურიოთ. მომზადებული ცომი მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 1 საათი 170* ტემპერატურაზე. გამომცხვარი მასა გავაცივოთ.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1233 | დაამატა: natia | ტეგები: სტაფილოს ცომი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: