შინდის საწებელი - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » შინდის საწებელი
23:58
შინდის საწებელი


შინდის საწებელი

 

მასალა:

შინდი 1,5კგ.

წყალი 1 /.

ქინძის თესლი 1 /.

ნიორი 4–5 კბილი

ხმელი სუნელი 1 /.

წიწაკა, კამა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ძალიან მწიფე შინდი (უმი) გახეხეთ თუშლანფალანგში, შეურიეთ ანადუღარი, შეგრილებული წყალი, დაუმატეთ დანაყილი წიწაკა, ნიორი, ხმელი სუნელი, დანაყილი ხმელი ქინძი და წვრილად დაჭრილი კამა. კარგად აურიეთ და ჩაასხით ჭურჭელში.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 1692 | დაამატა: natia | ტეგები: შინდის საწებელი | რეიტინგი: 3.5/2
სულ კომენტარები: 1
1  
წვრილად დასაჭრელი ქინძი საიდან გაჩნდა უცბად? ზემოთ ქინძის მარცვლები წერია.
ქინძის თესლი დანაყული ან მოხალული ხომ არ უნდა იყოს?

სახელი *:
Email *:
კოდი *: