შაქრიანი „ფუმფულა“ - 24 სექტემბერში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » სექტემბერი » 24 » შაქრიანი „ფუმფულა“
14:57
შაქრიანი „ფუმფულა“


შაქრიანი „ფუმფულა"

 

მასალა:

პურის ფქვილი 500გრ.

საფუარი 1 ს/კ.

მარილი 0,5 ჩ/კ.

წყალი.

 

შაქრის პუდრა (ან შაქარი)  და ვანილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

პურის ფქვილს დავამატოთ საფუარი, მარილი, თბილი წყალი და მოვზილოთ რბილი, ცომი (ცომი ხელებს უნდა ეკვროდეს) შემდეგ ცომს გადავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილზე 30 წუთით ამოსასვლელეად (ამოსვლის პერიოდში ცომი ერთხელ გადავზილოთ დასველებული ხელით). როდესაც ცომი ამოვა ხელები დავისველოთ ზეთით, შემდეგ ცომს მოვაწყვიტოთ პატარა გუნდები და შევწვათ ტაფაზე ზეთში. (შემწვარი პონჩიკები მოვათავსოთ ჯამზე მოვაყაროთ შაქრის პუდრა (შაქრის პუდრას წინასწარ შევურიოთ ვანილი)  და გადავაფაროთ ტილო, რათა არ გამაგრდეს).

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1535 | დაამატა: natia | ტეგები: შაქრიანი „ფუმფულა“ | რეიტინგი: 1.5/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: