სამარხვო პეროგი - 27 მარტში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
....
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [201]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [96]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [200]
ნამცხვრები [71]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 911
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 0
სტუმარი: 0
მომხმარებელი: 0
......
www.wsa.ge
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 27 » სამარხვო პეროგი
15:00
სამარხვო პეროგი


სამარხვო პეროგი

 

მასალა:

პურის ფქვილი 3 ჭიქა

შაქარი 1 ჭიქა

ზეთი 3 ს/კ.

სოდა 1 ჩ/კ.

ძმარი 1 ს/კ.

თბილი წყალი 1 ჭიქა

ვანილი გემოვნებით

ნებისმიერი ხილის ჯემი 1 ჭიქა.

მომზადება:

პურის ფქვილს დავამატოთ შაქარი, ზეთი, სოდა ძმრით ათქვეფილი, თბილი წყალი, ვანილი და კარგად ავურიოთ ხის კოვზით, შემდეგ მომზადებული ცომი დავასხათ პერგამენდაფარებულ, ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, შემდეგ ცომზე კოვზით ერთმანეთისგან დაცილებით დავასხათ ჯემი, შევდგათ 180–200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში და ვაცხოთ დაახლოებით 20–25 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2705 | დაამატა: natia | ტეგები: სამარხვო პეროგი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email:
კოდი *: