პრიანიკი (სამარხვო) - 20 მარტში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 20 » პრიანიკი (სამარხვო)
18:01
პრიანიკი (სამარხვო)


პრიანიკი (სამარხვო)

 

მასალა:

პურის ფქვილი 3 ჭიქა

მარგარინი 150 გრ.

შაქარი 1 ჭიქა

წყალი 1 ჭიქა

სოდა 0,5 ჩ/კ.

ვანილი გემოვნებით.

 

თეთრი მინანქარი (გლაზური):

შაქრის პუდრა 500გრ.

ლიმონის წვენი 7–8 ს/კ.

 

მომზადება:

მარგარინს შევურიოთ შაქარი, დავასახთ თბილი წყალი, დავამატოთ სოდა, ვანილი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომისგან გავაკეთოთ პატარა ბურთები, დავაწყოთ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ მოვასხათ მინანქარი და მოვაყაროთ კაკაო.

 

ეთრი მინანქარის (გლაზურის) მომზადება:

შაქრის პუდრას დავამატოთ ლიმონის წვენი, დავდგათ გაზქურაზე, ნელ ცეცხლზე და ვურიოთ განუწყვეტლივ, ვადუღოთ დაახლოებით 5–7 წუთი.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2533 | დაამატა: natia | ტეგები: პრიანიკი (სამარხვო) | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: