მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აპრილი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » აპრილი » 3 » პასკა
15:28
პასკა


პასკა

 

მასალა:

პურის ფქვილი 500გრ.

საფუარი (დროჟი) 11გრ.

შაქარი 150გრ.

მარგარინი 150გრ.

კვერცხი 3ც.

რძე 250გრ.

მარილი 1/2 ჩ/კ.

ქიშმიში 150გრ.

ვანილი დანის წვერით.

 

წასასმელად:

კვერცხი 1ც.

 

მომზადება:

საფუარს დავამატოთ 250გრ. ფქვილი, თბილი რძე, ავურიოთ და დავდგათ თბილ ადგილზე 40–60 წუთი. შემდეგ დავამატოთ მარგარინი, შაქარი, კვერცხი, ვანილი, მარილი, დარჩენილი ფქვილი, კარგად ავურიოთ, დავდგათ თბილ ადგილას რამოდენიმე საათით ამოსასვლელად, ამოსვლის შემდეგ ცომს დავამატოთ ქიშმიში კვლავ ავურიოთ და დავდგათ თბილ ადგილას ამოსასვლელად. შემდეგ მომზადებული ცომი მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმებში (ფორმებად შეგვიძლია გამოვიყენოთ ასევე მწვანე ბარდის ან ტომატ–პასტის რკინის ქილები) ფორმები შევავსოთ მაქსიმუმ ნახევრამდე, გავაჩეროთ 40 წუთი, 40 წუთის შემდეგ წავუსვათ ათქვეფილი კვერცხის გული და გამოვაცხოთ აირღუმელში. გამოცხობის შემდეგ პასკებს წავუსვათ ათქვეფილი კვერცხის ცილა და მოვაყაროთ ფერადი ბურთები.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2239 | დაამატა: natia | ტეგები: პასკა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: