ორაგულის ჩახოხბილი - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ორაგულის ჩახოხბილი
15:28
ორაგულის ჩახოხბილი


ორაგულის ჩახოხბილი

 

მასალა:

ორაგულის ფილე 600 გრ.

პომიდორი 300 გრ.

ხახვი 3 თავი

ტომატ პასტა3 ს/კ კოვზი

ლიმონი 1 / 2  ც.

მცენარეული ზეთი 100 გრ 

ქინძი, ოხრახუში, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვთუშოთ ზეთის ნახევარში, შემდეგ დავამატოთ საშუალო ზომის კუბიკებად დაჭრილი ორაგულის ფილე, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, დავასხათ დარჩენილი ზეთი და ვთუშოთ დაბალ ტემპერატურაზე 5 წუთი. დავამატოთ ტომატპასტა და ვთუშოთ კიდევ 5 წუთი, შემდეგ მომზადებულ ფილეს დავასხათ 1 ჭიქა წყალი და ავადუღოთ. პომიდორს გავაცალოთ კანი, დავჭრათ კუბიკებად, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები, მოვასხათ ლიმონის წვენი, ჩავასხათ ფილეში კარგად ავურიოთ და 10 წუთი შევდგათ 220 °С ტემპერატურაზე  გაცხელებულ აირღუმელში. მომზედების შემდეგ თავზე მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1511 | დაამატა: natia | ტეგები: ორაგულის ჩახოხბილი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: