ნიგვზის ხინკალი - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ნიგვზის ხინკალი
13:31
ნიგვზის ხინკალი


ნიგვზის ხინკალი

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 500–600გრ.

მარილი გემოვნებით.


შიგთავსი:

გატარებული ნიგოზი ან თხილი 2 ჩ/ჭ. 

მარილი  გემოვნებით.


მომზადება:

ფქვილს დავამატოთ მარილი,  წყალი და კარგად მოვზილოთ, მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ, ჭიქით გამოვჭრათ რგოლები და ისინიც გავაბრტყელოთ. თითოეულ ცომზე მოვათავსოთ მომზადებული შიგთავსი და შევახვიოთ. ხინკლები ჩავყაროთ ადუღებულ მარილიან წყალში (თანდათან ვატრიალოთ ქვაბი რომ ძირზე არ დაიკრას ხინკალი), როცა ყველა ხინკალი ამოტივტივდება, ვადუღოთ კიდევ 5 წუთი. შემდეგ ამოვიღოთ ქაფქირით სასურველ ჭურჭელზე. (უფრო გემრიელია მოხალული დაფქული თხილის ხინკალი)


შიგთავსის მომზადება:

ნიგოზი ან თხილი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, მოვაყაროთ მარილი და შევათხელოთ წყლით.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 556 | დაამატა: natia | ტეგები: ნიგვზის ხინკალი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: