ნიგვზიანი მჭადი - 24 სექტემბერში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » სექტემბერი » 24 » ნიგვზიანი მჭადი
15:02
ნიგვზიანი მჭადი


ნიგვზიანი მჭადი

 

მასალა:

სიმინდის ფქვილი 500გრ.

გატარებული ნიგოზი ან თხილი 1 ჭიქა

საფუარი (დროჟი) 1 ს/კ.

ნიორი 4 კბილი

უცხო სუნელი 3 ჩ/კ.

ხმელი ქინძი 2 ჩ/კ.

ყვითელი ყვავილი 3 ჩ/კ.

წითელი წიწაკა (დაფქვილი) და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გაცრილ სიმინდის ფქვილს დავამატოთ საფუარი, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, ყვითელი ყვავილი, წიწაკა, მარილი, გატარებული ნიგოზი და ნიორი, დავასხათ თბილი წყალი და მოვზილოთ ცომი. მიღებული მასისგან გავაკეთოთ სასურველი ფორმის მჭადები და შევწვათ ტაფაზე, ზეთში. (შემწვარი მჭადები მოვათავსოთ ჯამზე და გადავაფაროთ ტილო).

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1148 | დაამატა: natia | ტეგები: ნიგვზიანი მჭადი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: