ნამცხვარი ჯემით - 14 თებერვალში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 14 » ნამცხვარი ჯემით
21:55
ნამცხვარი ჯემით


ნამცხვარი ჯემით

 

მასალა:

კარაქი 100გრ.

კვერცხი 2ც.

თაფლი 200გრ.

ლიმონის ცედრა (ლიმონის კანი გახეხილი) 1 ჩ/კ.

პურის ფქვილი 200გრ.

ზეთი 2 ს/კ.

კაკაო 1–2 ს/კ.

გამაფხვიერებელი 1 პაჩკა

ნებისმიერი ჯემი 150გრ.

მომზადება:

დარბილებული კარაქი ავთქვიფოთ ლიმონის ცედრასთან და თაფლთან ერთად, შემდეგ დავამატოთ კვერცხი, ზეთი, გაცრილი ფქვილი, კაკაო, გამაფხვიერებელი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა მოვათავსოთ პერგამენტდაფარებულ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 160* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 40 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ გავაცივოთ, გავჭრათ შუაზე, ქვედა ფენას წავუსვათ ჯემი, დავაფაროთ მეორე ფენა და კვლავ წავუსვათ ჯემი.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 2982 | დაამატა: natia | ტეგები: ნამცხვარი ჯემით | რეიტინგი: 4.0/4
სულ კომენტარები: 1
1  
dzalian magari namcxvaria.....

სახელი *:
Email *:
კოდი *: