მწვანე პომიდვრის მწნილი - 5 ნოემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
....
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [201]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [96]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [200]
ნამცხვრები [71]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1007
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
www.wsa.ge
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 5 » მწვანე პომიდვრის მწნილი
22:17
მწვანე პომიდვრის მწნილი


მწვანე პომიდვრის მწნილი

 

მასალა:

მწვანე პომიდორი 10კგ.

ნიორი 5 თავი

ცხარე მწვანე წიწაკა 200–300გრ.

ნიახური 3 დიდი კონა

კამა 2 დიდი კონა

დაფნის ფოთოლი 36ც.

ძმარი ერთ ცალ სამლიტრიან ქილაზე 1 ს/კ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

პომიდორი, წიწაკა, ნიახური (ძირიანად), კამა, ნიორი და დაფნა გავრეცხოთ. ქილაში ჩავაწყოთ ნიახური, ნიორი, წიწაკა, კამა, დაფნის ფოთოლი, შემდეგ ჩავაწყოთ პომიდორი ქილის ნახევრამდე, ისევ მოვაწყოთ ნიახური, ნიორი და ა.შ. შემდეგ ისევ ჩავაწყოთ პომიდორი და ბოლოს ისევ ნიახური, კამა, ნიორი, დაფნა, ჩავასხათ  ძმარი და დავასხათ მომზადებული მარილწყალი. (სასურველ ჭურჭელში მოვამზადოთ მარილწყალი იმ რაოდენობის რომ ყველა ქილას ეყოს, მარილწყალს უნდა ჰქონდეს მლაშე გემო). ქილები ავავსოთ მარილწყალით ბოლომდე, დავაფაროთ თავსახური და შევინახოთ გრილ ადგილზე.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 2503 | დაამატა: natia | ტეგები: მწვანე პომიდვრის მწნილი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email:
კოდი *: