მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » მრგვლად მოხარშული დედალი
19:42
მრგვლად მოხარშული დედალი


მრგვლად მოხარშული დედალი

 

მასალა:

დედალი  1 .

ხახვი  1 თავი

ოხრახუში და მარილი  - გემოვნებით.

მომზადება

დედალი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი ისე, რომ დაიფაროს ქათამი, შემოვდგათ ცეცხლზე. მოვქაფოთ, ხარშვის პროცესში დავამატოთ თავი ხახვი, ოხრახუში, მოვხარშოთ მზადყოფნამდე. მოხარშული ქათამი ამოვიღოთ ბულიონიდან, მოვაყაროთ მარილი, გავაცივოთ. დავჭრათ, დავაწყოთ თეფშზე, მოვრთოთ ოხრახუშით და მივიტანოთ მაგიდასთან.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 5498 | დაამატა: natia | ტეგები: მრგვლად მოხარშული დედალი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: