მჭადი - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » მჭადი
12:44
მჭადი


მჭადი

 

მასალა:

თეთრი სიმინდის ფქვილი 2 ჭიქა

რძე 1/2 ჭიქა

შაქარი 1/2 ჩ/კ.

კარაქი 20-30გრ.

რაფინირებული მზესუმზირის ზეთი 1 ჭიქა

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ჯამში ჩავყაროთ ფქვილი, დავასხათ 1/2 ჭიქა წყალთან ერთად გაცხელებული რძე, დავამატოთ დარბილებული კარაქი, შაქარი, მარილი, ხელით კარგად მოვზილოთ ერთიანი მასის მიღებამდე, (თუ ცომი მშრალი გამოვიდა დავამატოტ წყალი ან რძე ან ორივე ერთად არეული). ტაფაზე დავასხათ მზესუმზირის ზეთი, გავაცხელოთ, გავაკეთოთ მომზადებული ცომისგან პატარა რგოლები და შევწვათ. (შემწვარი მჭადები მოვათავსოთ ქაღალდის ფურცელზე, რათა  განთავისუფლდეს ზედმეტი ცხიმისაგან).

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 830 | დაამატა: natia | ტეგები: მჭადი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: