ქიშმიშის და ნიგვზის პეროგი (სამარხვო) - 20 მარტში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 20 » ქიშმიშის და ნიგვზის პეროგი (სამარხვო)
17:44
ქიშმიშის და ნიგვზის პეროგი (სამარხვო)


ქიშმიშის და ნიგვზის პეროგი (სამარხვო)

 

მასალა:

პურის ფქვილი 1 ჭიქა

გახეხილი სტაფილო 1 ჭიქა

შაქარი 1 ჭიქა

გატრებული ნიგოზი 1 ჭიქა

ქიშმიში 1 ჭიქა

ვანილი 1 ჩ/კ.

სოდა 0,5 ჩ/კ.

მომზადება:

გახეხილ სტაფილოს დავმატოთ შაქარი, კარგად ავურიოთ და გავაჩეროთ 20 წუთი. 20 წუთის შემდეგ დავამტოთ სოდა, ვანილი,  ქიშმიში, ფქვილი, გატერებული ნიგოზი კარაგდ ავურიოთ, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ, ფორმაზე და გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1523 | დაამატა: natia | ტეგები: ქიშმიშის და ნიგვზის პიროგი (სამარხვ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: