ხაჭაპური კარტოფილით და ყველით - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ხაჭაპური კარტოფილით და ყველით
14:10
ხაჭაპური კარტოფილით და ყველით


ხაჭაპური კარტოფილით და ყველით

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 1,5კგ.

საფუარი (დროჟი) 15გრ.

შაქარი 1 ჩ/კ.

ზეთი 3 ს/კ.

მარილი 1 ჩ/კ.

წყალი რასაც შეიზელს

ზეთ შესაწვავად.

 

შიგთავსი:

ოსური ყველი 500–600გრ.

კარტოფილი 500გრ.

კარაქი 100გრ.

 

მომზადება:

ფქვილს, დავამატოთ საფუარი, შაქარი, ცოტა მარილი, ზეთი, თბილი წყალი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებულ ცომს გადავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილას რამოდენიმე საათით. შემდეგ ცომი გავყოთ პატარა გუნდებად, თითოეული ცომის გუნდა ცოტათი გავაბრტყელოთ თითებით, გაბრტყელებულ ცომებზე მოვათავსოთ მომზადებული შიგთავსი, მოვუკრათ თავი, გავაბრტყელოთ და შევწვათ გაცხელებულ ცხიმწასმულ ტაფაზე ან კეცზე.

 

შითავსის მომზადება:

კარტოფილი გავთალოთ, მოვხარშოთ და გავაკეთოთ პიურე. შემდეგ დავამატოთ დაფხვნილი ყველი, დარბილებული კარაქი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 649 | დაამატა: natia | ტეგები: ხაჭაპური კარტოფილით და ყველით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: