ქათმის ან ვარიის ჩახოხბილი - 11 დეკემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 11 » ქათმის ან ვარიის ჩახოხბილი
18:19
ქათმის ან ვარიის ჩახოხბილი

ქათმის ან ვარიის ჩახოხბილი

 

მასალა:

ქათამი ან ვარია

ხახვი 4–5 თავი

კარაქი ან ერბო 100გრ.

პომიდორი 1კგ.

ქინძი 1 კონა

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გასუფთავებული, გარეცხილი ფრინველის დავჭრათ, მოვათავსოთ ქვაბში და მოვშუშოთ. შემდეგ დავაყაროთ სიგრძეზე დაჭრილი ხახვი, დავუმატოთ კარაქი ან ერბო და ერთად მოვხრაკოთ. პომიდორი სახეხზე გავხეხოთ (ან გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში), დავასხათ ხორცს და ვხარშოთ 20–25 წუთი. შემდეგ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, მოვაყაროთ წიწაკა და მარილი. თუ ამ კერძს ზამთარში ვამზადებთ, პომიდვრის მაგიერ შეიძლება გამოვიყენოთ წყალში გახსნილი ტოპატ–პასტა.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2802 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის ან ვარიის ჩახოხბილი | რეიტინგი: 2.7/3
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: