კვერცხიანი პერაშკები - 29 ოქტომბერში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » ოქტომბერი » 29 » კვერცხიანი პერაშკები
15:33
კვერცხიანი პერაშკები


კვერცხიანი პერაშკები

 

მასალა:

ცომი:

წყალი 0,5 ლ.

საფუარი (დროჟი) 25 გრ.

მარილი 1 ჩ/კ.

პურის ფქვილი 3 ჭიქა

 

შიგთავსი:

კამა 1 კონა

მწვანე ხახვი 1 კონა

მოხარშული კვერცხი 3ც.

ცოტა ხაჭო ან ყველი

მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

თბილ წყლაში გავხსნათ საფუარი, დავამატოთ მარილი, ფქვილი და მოვზილოთ რბილი ცომი, მომზადებულ ცომს გადავაფროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილზე 1 საათით. შემდეგ მომზადებული ცომი დავყოთ პატარა ნაწილებად, გავაბრტყელოთ, თითოეულში მოვათავსოთ მომზადებული შიგთავსი, მივცეთ პერაშკის ფორმა და შევწვათ ღრმა ტაფაზე დიდი რაოდენობის ადუღებულ ზეთში.

 

შიგთავსის მომზადება:

მოხარშული კვერცხი დავჭრათ კუბიკებად, დავამატოთ ხაჭო ან ყველი, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი კამა და მწვანე ხახვი, მოვაყაროთ მარილი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1939 | დაამატა: natia | ტეგები: კვერცხიანი პერაშკები | რეიტინგი: 1.5/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: