მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 17 » კომბოსტოს მწნილი
17:26
კომბოსტოს მწნილი


კომბოსტოს მწნილი

 

მასალა:

კომბოსტო 1 დიდი თავი

სტაფილო 1 დიდი თავი

დაფნის ფოთოლი 2–3ც.

შავი პილპილის 20–25ც.

 

მარინადი:

თბილი წყალი 1ლ.

მარილი 2 ს/კ.

შაქარი 1 ს/კ.

 

მომზადება:

კომბოსტო დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ გახეხილი სტაფილო, დაფნის ფოთოლი, შავი პილპილის მარცვლები და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა მოვათავსოთ სასურველ ქილაში, დავასხათ მომზადებული მარინადი, ქილას დავაფაროთ თავსახური და დავდგათ ცივ ადგილზე ორი კვირით.

 

მარინადის მომზადება:

თბილ წყალში გავხსნათ მარილი და შაქარი.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 5615 | დაამატა: natia | ტეგები: კომბოსტოს მწნილი | რეიტინგი: 4.0/4
სულ კომენტარები: 1
1 heachedom  
0
However, these studies are still preliminary and great challenges lie ahead for translating these treatment methods into the clinic, requiring efforts in oligonucleotide chemistry and development of appropriate delivery systems <a href=http://brandcialis.best>buy generic cialis online safely</a>

სახელი *:
Email *:
კოდი *: