კოლიო-წანდილი - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » კოლიო-წანდილი
22:20
კოლიო-წანდილი


კოლიო-წანდილი

 

მასალა:

ხორბალი  1 კგ.

თაფლი  3/4  /ჭ.

შაქრის ფხვნილი  1 ჩ/ჭ.

გარგრის ჩირი, ქიშმიში  გემოვნებით.

მომზადება:

დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავასხათ წყალი და დავდგათ ცეცხლზე. ვხარშოთ, სანამ კარგად არ ჩაიშლება და წყალსაც არ შეიშრობს. მერე გადმოვდგათ ცეცხლიდან, თუ წყალი დარჩა გადაასხით ცალკე, შემდეგ აურიეთ შიგ  შაქარი და თაფლი. გემოვნებით შეგიძლიათ დაამატოთ ჭერამის ჩირი, ქიშმიში (გემოვნების მიხედვით). ტრადიციული კახური სამარხვო კერძი, რომელსაც ქელეხზე ხარშავენ.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2020 | დაამატა: natia | ტეგები: კოლიო-წანდილი | რეიტინგი: 1.0/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: