კექსი ვაშლის წვენით (სამარხვო) - 20 მარტში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 20 » კექსი ვაშლის წვენით (სამარხვო)
18:04
კექსი ვაშლის წვენით (სამარხვო)


კექსი ვაშლის წვენით (სამარხვო)

 

მასალა:

შაქარი 1/2 ჭიქა

მცენარეული ზეთი 1/4 ჭიქა

ვაშლის წვენი 1/2 ჭიქა

სოდა 1/3 ჩ/კ.

პურის ფქვილი 1 ჭიქა

ცოტა მარილი.

მომზადება:

შაქარს დავმატოთ მარილი, ზეთი და კარგად ავურიოთ, შემდეგ დავმატოთ ვაშლის წვენი, (ვაშლის წვენში წინასწარ ჩავყაროთ სოდა), ნელ–ნელა ჩავყაროთ გაცრილი ფქვილი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა ჩავსხათ ცხიმწასმულ ფორმაში და გამოვაცხოთ 170–180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 25–30 წუთის განმავლობაში. (ზემოთ აღნიშნული მასლის რაოდენობა შეგვიძლია გავზარდოთ 2–3 ჯერ).

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1421 | დაამატა: natia | ტეგები: კექსი ვაშლის წვენით (სამარხვო) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: