მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 17 » კექსი
17:45
კექსი


კექსი

 

მასალა:

პურის ფქვილი 2–2,5 ჭიქა

კვერცხი 2ც.

შაქარი 1 ჭიქა

გამაფხვიერებელი 1 ჩ/კ.

ვანილი გემოვნებით.

1/2 ლიმონის ცედრა (გახეხილი ლიმონის კანი)

ზეთი 7 ს/კ.

რძე 1 ჭიქა

ქიშმიში (კონიაკში დამბალი) ნახევარი ჭიქა

ნიგოზი ნახევარი ჭიქა.

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დავამატოთ ფქვილი, ვანილი, რძე, ლიმონის ცედრა, ზეთი, გამაფხვიერებელი, კარგად ავურიოთ, ბოლოს დავამატოთ ქიშმიში, დაჭრილი ნიგოზი, ავურიოთ და მომზადებული მასა ჩავასხათ გამოსაცხობ ფორმაში. გამოვაცხოთ 190–200* ტემპერატურაზე. გამოცხობის შემდეგ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 5700 | დაამატა: natia | ტეგები: კექსი | რეიტინგი: 4.5/2
სულ კომენტარები: 3
3 Nini  
0
Didi madloba, tkveni receptebi yoveldgiur cxovrebashi dzalian mexmareba-xolme.
Txovna ikneba,rom samarxo menius kidev daamatot receptebi.

1 nini  
0
sheidzleba tu ara gamapxviereblis nacvlad soda da dzmari gamoviyeno keksis gaketebis dros ?

2 natia  
0
diax sheijleba soda da jmris gamoyeneba gamafxvierebelis nacvlad.

სახელი *:
Email *:
კოდი *: