იტალიური პური (სამარხვო) - 23 მარტში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 23 » იტალიური პური (სამარხვო)
18:32
იტალიური პური (სამარხვო)


იტალიური პური (სამარხვო)

 

მასალა:

პურის ფქვილი დაახლოებით 1კგ.

ხახვი 1 თავი

ზეთისხილი 1 ჭიქა

საფუარი 20გრ.

მარილი 1,5 ჩ/კ.

შაქარი 1 ჩ/კ.

ზეთი ხახვის შესაწვავად

თბილი წყალი დაახლოებით 2 ჭიქა.

მომაზდება:

ხახვი დავჭრათ ნახევარმთვარისებულად და შევწვათ ზეთში დარბილებამდე. ზეთისხილი დავჭრათ მსხვილად. პურის ფქვილი გავცრათ, დავამატოთ ხახვი, ზეთისხილი, მარილი, შაქარი, საფუარი, დავასხათ თბილი წყალი და მოვზილოთ ცომი. ვზილოთ დაახლოებით 10 წუთი. შემდეგ ცომს გადავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილზე 2 საათით. 2 საათის შემდეგ მომზადებული ცომი გავყოთ ორ ნაწილად, თითოეულს მივცეთ პურის (ბატონის) ფორმა, დავდოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, დავსეროთ რამოდენიმე ადგილას, გავაჩეროთ კიდევ 20 წუთი და შემდეგ გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 914 | დაამატა: natia | ტეგები: იტალიური პური (სამარხვო) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: