მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » გარგრის და მარწყვის მურაბა
20:01
გარგრის და მარწყვის მურაბა


გარგრის და მარწყვის მურაბა

 

მასალა:

გარგარი 1კგ.

მარწყვი 300გრ.

შაქარი 900გრ.

ნახევარი ჭიქა წყალი.

მომზადება:

გარგარი და მარწყვი გავრეცხოთ, გარგარს მოვაშოროთ კურკა, ხოლო მარწყვს ყუნწები. შემდეგ დავაყაროთ შაქარი, დავამატოთ წყალი და ვხარშოთ 30 წუთი მას შემდეგ რაც სიროფი ადუღდება.მომზადებული მურაბა ცხლად ჩავასხათ ქილებში, დავაფაროთ თავსახური და შევინახოთ გრილ ადგილზე.

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 3417 | დაამატა: natia | ტეგები: გარგრის და მარწყვის მურაბა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: