ჩახოხბილი - 13 დეკემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 13 » ჩახოხბილი
22:20
ჩახოხბილი


ჩახოხბილი

 

მასალა:

ხოხობი 1ც.

ხახვი 400გრ.

პომიდორი 400გრ.

ქინძი 200გრ.

ოხრახუში 200გრ.

წითელი ბულგარული წიწაკა 30გრ.

გატარებული ნიორი 30გრ.

ტომატ–პასტა 50გრ.

ზეთი ნახევარი ჭიქა

უცხო სუნელი, რეჰანი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

დავჭრათ გასუფთავებული ხოხობი ნაჭრებად, მოვათავსოთ ქვაბში, დავუმატოთ ტომატ–პასტა, დავჭრათ 1 თავი ხახვი, დავჭრათ პომიდორი, მოვათავსოთ ქვაბში, დავჭრათ ქინძი, რეჰანი და ოხრახუში, დავჭრათ გულგამოცლილი ბულგარული წიწაკა ოთკუთხედებად, მოვათავსოთ ქვაბში, ქვაბში ჩავასხათ ზეთი, ქვაბში მოვათავსოთ ნიორწყალი, ჩავასხათ 200გრამი წყალი, მოვაყაროთ მარილი, უცხო სუნელი, დავდგათ გაზქურაზე და ვადუღოთ ხორცის მოხარშვამდე. მაგიდასთან მივიტანოთ ცხლად.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1843 | დაამატა: natia | ტეგები: ჩახოხბილი | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: