მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 5 » ბუტერბროდი „ჭიამაია“
18:22
ბუტერბროდი „ჭიამაია“


ბუტერბროდი „ჭიამაია"

 

მასალა:

პური 13 ნაჭერი

თევზის 13 ნაჭერი

პომიდორი 13 ნაჭერი

კარაქი გემოვნებით.

ზეთის ხილი, მაიონეზი და ოხრახუში გასაფორმებლად:

მომზადება:

თითოეულ პურის ნაჭერს წავუსვათ კარაქი, დავაწყოთ თევზის ნაჭრები და მოვამზადოთ ჭიმაია. თითოეულ ბუტერბროდზე დავაწყოთ პომიდვრის ნაჭრები (პომიდორი ერთ მხარზე ცოტათი დავსეროთ), პომიდორს ზედაპირზე დაჭრილი ზეთისხილით გავუკეთოთ წერტილები, შემდეგ გაჭრილი ზეთის ხილით გავუკეთოთ თავი, ხოლო მაიონეზით თვალები და გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 2875 | დაამატა: natia | ტეგები: ბუტერბროდი „ჭიამაია“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: