მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 2 » ბუბლიკები
17:27
ბუბლიკები


ბუბლიკები

 

მასალა:

პურის ფქვილი დაახლოებით 7 ჭიქა

მცენარეული ზეთი 0,5 ჭიქა

წყალი 2 ჭიქა

შაქარი 1 ჭიქა

საფუარი (დროჟი) 40გრ.

მომზადება:

საფუარი გავხსნათ თბილ წყალში, შემდეგ დავამატოთ შაქარი, ზეთი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ (ცომი ძალიან თხლად არ გავაბრტყელოთ) და  ჭიქით ან სპეციალური საჭრელით ამოვჭრათ მრგვალი ფორმები, შემდეგ უფრო პატარა ფორმით ამოვჭრათ შუაგული, გამზადებული ბუბლიკები დავაწყოთ ცხიმწასმულ და ფქვილმოყრილ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 150* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში, სანამ არ გამოშრება.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1997 | დაამატა: natia | ტეგები: ბუბლიკები | რეიტინგი: 1.5/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: