არაჟნის ორცხობილა - 2 აპრილში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აპრილი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » აპრილი » 2 » არაჟნის ორცხობილა
14:47
არაჟნის ორცხობილა


არაჟნის ორცხობილა

 

მასალა:

პურის ფქვილი 600 გრ.

არაჟანი 200 გრ.

შაქარი 4 ს/კ.

მარილი 1,4 ჩ/კ.

სოდა 1 ჩ/კ.

კარაქი 300 გრ.

მომზადება:

კარაქი გავადნოთ, დავმატოთ არაჟანი, შაქარი, მარილი, სოდა და მოვზილოთ რბილი ცომი. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ 0,5 სმ. სისქეზე, შემდეგ დავჭრათ მრგვალად, დავწყოთ პერგამენტდაფარებულ გამოსაცხობ ფორმაზე, თითოეულ ცომის ნაჭერს მოვაყაროთ შაქარი და გამოვაცხით 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში 15–20 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1454 | დაამატა: natia | ტეგები: არაჟნის ორცხობილა | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: