მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ზუთხის თილიმა
12:36
ზუთხის თილიმა


ზუთხის თილიმა

 

მასალა:

500გრ.

დაფნის ფოთოლი 3–4ც.

ძმარი, მიხაკი, ილი, დარიჩინი, ბაჰარი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ზუთხი მოვხარშოთ, ამოვალაგოთ. ძმარი ჩავასხათ ქოთანში, შიგ ჩავყაროთ დარიჩინი, დაფნის ფოთოლი, მიხაკი, ილი, ბაჰარი, მარილი გემოვნებით და მოვადუღოთ. როცა გაცივდება, ზუთხი ჩავაწყოთ ქილაში და დავასხათ ეს გაცივებული ძმარი, ისე რომ სულ დაფაროს ზუთხი.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2074 | დაამატა: natia | ტეგები: ზუთხის თილიმა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: