მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ჟოლოს ლიქიორი
20:26
ჟოლოს ლიქიორი


ჟოლოს ლიქიორი

 

მასალა:

ჟოლო 500–600გრ.

შაქარი 1–1,2 კგ.

სპირტი 1ლ.

მომზადება:

ჟოლო გავრეცხოთ და გავწუროთ მარლაში, მიღებულ წვენს დავაყაროთ შაქარი და სამჯერ ავადუღოთ, დუღილისას წარმოქმნილი ქაფი მოვხადოთ,შემდეგ სიროფი გავაცივოთ, დავასხათ სპირტი, გავფილტროთ, ჩავასხათ ქილებში და შევინახოთ გრილ ადგილზე. 3–4 დღის შემდეგ ლიქიორი მზად იქნება. 

კატეგორია: ლიქიორი | ნანახია: 1843 | დაამატა: natia | ტეგები: ჟოლოს ლიქიორი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: