ვირთევზას ფილე ღვინის სოუსით - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ვირთევზას ფილე ღვინის სოუსით
15:34
ვირთევზას ფილე ღვინის სოუსით


ვირთევზას ფილე ღვინის სოუსით

 

მასალა:

ვირთევზას ფილე 600გრ.

წითელი ღვინო 300 მლ.

ნიგოზი 100გრ

ნიორი 2-3 კბილი

ნიახური 3 ძირი

ქინძი 3 ძირი

დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მომზადებული ფილე დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვათავსოთ მოსახარშად ფორმაზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და მწვანილები, მარილი, წიწაკა, დავასხათ ღვინისა და წყლის ნარევი (300 მლ.გ.) და მოვხარშოთ 10 წუთი. მოხარშული თევზი მოვათავსოთ ღრმა თეფშზე, თევზის ბულიონი გავწუროთ დუშლკზე, შემდეგ ჩავასხათ ქვაბში, დავუმატოთ გატარებული ნიგოზი და ნიორი, ვხარშოთ 10 წუთი.მომზადების შემდეგ სოუსი მოვასხათ თევზს. გავაფორმოთ დაჭრილი მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 430 | დაამატა: natia | ტეგები: ვირთევზას ფილე ღვინის სოუსით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: