მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1266
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 23 » ვაშლის და ნიგვზის ორცხობილა (სამარხვო)
18:22
ვაშლის და ნიგვზის ორცხობილა (სამარხვო)


ვაშლის და ნიგვზის ორცხობილა (სამარხვო)

 

მასალა:

მარგარინი (სამარხვო) 70გრ.

შაქარი 3–4 ს/კ.

ნახევარი ვაშლი

ნიგოზი (გატარებული) 0,5 ჭიქა

პურის ფქვილი დაახლოებით 1 ჭიქა

მომზადება:

მარგარინი გავადნოთ, დავამატოთ შაქარი, კანგაცლილი გახეხილი ვაშლი, გატარებული ნიგოზი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი (ცომი უნდა გამოვიდეს ცხიმიანი ისეთი, რომ ხელს არ ეკვროდეს). მომზადებული ცომისგან გავაკეთოთ პატარა ბურთები, მოვათავსოთ ცხიმსწასმულ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 20–25 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 912 | დაამატა: natia | ტეგები: ვაშლის და ნიგვზის ორცხობილა (სამარხ | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: