მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ვანილის ნაყინი
14:59
ვანილის ნაყინი


ვანილის ნაყინი

 

მასალა:

რძე 150გრ.

ნარები 150გრ.

კვერცხის გულები (ყვითრი) 3.

შაქარის ფხვნილი და ვანილი გემოვნებით.

მომზადება:

კვერცხის გულები ავთქვიფოთ შაქართან ერთად მიქსერით გათეთრებამდე, დავამატოთ ნაღები კარგად ავურიოთ, შემდეგ დავამტოთ თბილი რძე ვანილი და ყველაფერს კარგად მოვურიოთ. მომზადებული მასა ჩავასხათ ქვაბში და დავდაგთ დაბალ ცეცხლზე (მასას განუწყვეტლივ ვურიოთ ხის კოვზით), როცა მასა შესქელებას დაიწყებს გადმოვდაგათ გაზქურიდან და გავაცივოთ (გაცივებისას განუწყვეტლივ ვურიოთ), როცა მასა გაცივდება შევდგათ საყინულეში და საათში ერთხელ ვურიოთ, რათა ყინული არ წარმოიქმნას. 4–8 საათის შემდეგ ნაყინი მზად იქნება.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2263 | დაამატა: natia | ტეგები: ვანილის ნაყინი | რეიტინგი: 4.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: