თუშური (კოტორი) - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » თუშური (კოტორი)
14:20
თუშური (კოტორი)


თუშური (კოტორი)

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 1კგ.

მარილი გემოვნებით.

ერბო შესაწვავად.

 

შიგთავსი:

ხაჭო 1–1,2კგ.

ერბო და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

ფქვილს მოვაყაროთ მარილი, დავასხათ წყალი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი დავანაწილოთ, გავაბრტყელოთ, მოვაყაროთ კარგად გაწურული, მარილით და ერბოთი შენელებული ხაჭო (წინასწარ ვათბობთ ხაჭოს და გავაჩეროთ 1–2 დღე), მოვუკრათ პირი, გავაბრტყელოთ რაც შეიძლება თხლად  (რაც უფრო თხელია კოტორი მით უფრო  კარგია) და ღუმელში ან ტაფაში გამოვაცხოთ ერბოში.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1266 | დაამატა: natia | ტეგები: თუშური (კოტორი) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: