ცოცხალი - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ცოცხალი
15:33
ცოცხალი


ცოცხალი

 

მასალა:

კალმახი  300გრ.

ტყემლის საწებელი  1/2 ჭიქა

ვაშლის ძმარი  1 ს/კ.

კამა და ოხრახუში 2–2 ძირი

დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

დამუშავებული კალმახი გავრეცხოთ, დავჭრათ სასურველი ზომის ნაჭრებად, მოვხარშოთ მომზადებამდე, დუღილისას დავუმატოთ წიწაკა და ძმარი. მომზადებული თევზი ამოვიღოთ ბულიონიდან, წყალი მივასხუროთ, გავაცივოთ, გავაფორმოთ მწვანილის ფოთლებით და გავიტანოთ სუფრაზე ტყემლის საწებელთან ერთად.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 461 | დაამატა: natia | ტეგები: ცოცხალი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: