ცხვრის ფეხი ტარხუნით - 9 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 9 » ცხვრის ფეხი ტარხუნით
20:16
ცხვრის ფეხი ტარხუნით

 

 

ცხვრის ფეხი ტარხუნით

 

მასალა:

ცხვრის ფეხი 1ც.

ტარხუნის ფოთლები 3 კონა

ხახვი 6 თავი

ტყემალი 1/2 ჭიქა

მშრალი თეთრი ღვინო 400გრ.

ზეთი, ზღვის მარილი (ან ჩვეულებრივი) და შავი პილპილი გემოვნებით.

მომზადება:

ავიღოთ ცხვრის ფეხი, გავუკეთოთ ჭრილები და ამ ჭრილებში ჩავაწყოთ ტარხუნის ფოთლები, ჩავდოთ მთლიანად დიდ ქვაბში. 3  თავი ხახვი დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ზეთში. ხორცს მოვაყაროთ ხახვი, ავიღოთ ისევ 3 თავი ხახვი, გავჭრათ შუაზე და ჩავაწყოთ ხორციან ქვაბში, თავზე მოვაყაროთ ტარხუნა (რაც უფრო მეტია უკეთესია) და ტყემალი, შემდეგ დავასხათ ღვინო, მოვაყაროთ მარილი, შავი პილპილი და ვხარშოთ 7 საათი ნელ ცეცხლზე. სურვილისამებრ გავაფორმოთ ფორთოხლით.

 

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 628 | დაამატა: natia | ტეგები: ცხვრის ფეხი ტარხუნით | რეიტინგი: 3.5/2
სულ კომენტარები: 1
1  
7 saati ??? daaa shecdomit xom ar ceria ?

სახელი *:
Email *:
კოდი *: