მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ცხვრის ხორცის მწვადი
18:12
ცხვრის ხორცის მწვადი


ცხვრის ხორცის მწვადი

 

მასალა:

ცხვრის (წელის მხარე) რბილობი 1კგ.

პომიდორი 2.

ნიორი  3 კბილი

საჭმლის ზეთი 3 /.

პურის ფქვილი 1 /.

ძმარი 1/.

ოხრახუში, ხახვი, დაფქვილი წიწაკა წითელი და შავი, მწვანე ხახვი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი გავასუფთავოდ ტყავისა და ცხიმისგან. დავჭრათ საშუალო (20გრ)  სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, შავი წიწკა, წავუსვათ დანაყილი ნიორი, მოვასხათ ძმარი, მოვაყაროთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი და შევდგათ საყინულეში 2–3 საათი, შემდეგ ხორცს მოვაცალოთ ხახვი, წამოვაცვათ შამფურზე, მოვაყაროთ ფქვილი და შევწვათ. გავაფორმოთ მწვანილით, წითელი წიწაკით, წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვით და მრგვალად დაჭრილი პომიდორით.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1279 | დაამატა: natia | ტეგები: ცხვრის ხორცის მწვადი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: