ცხარე კარტოფილი ( სამარხვო) - 23 მაისში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მაისი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მაისი » 23 » ცხარე კარტოფილი ( სამარხვო)
16:19
ცხარე კარტოფილი ( სამარხვო)


ცხარე კარტოფილი ( სამარხვო)

 

მასალა:

ახალი კარტოფილი 1კგ.

ოხარახუში 1 კონა

მწვანე ხახვი 1 კონა

კამა 1 კონა

ქინძი 1 კონა

ნიორი 1 თავი

ცხარე წიწაკა 1ც.

ზეთი 100გრ.

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კარტოფილი კარგად გავრეცხოთ და მოვხარშოთ. ნიორი და წიწაკა დავნაყოთ, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ოხარახუში, მწვანე ხახვი, კამა, ქინძი მოვაყაროთ პილპილი, მარილი, მოვასახთ ზეთი და კარგად ავურიოთ. მოხარშული კარტოფილი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, შემდეგ თითოეული ნაჭრეი ამოვავლოთ მომზადებულ მასაში, დავაწყოთ გამოსაცხობ ფორმაზე და შევდგათ აირღუმელში რამოდენიმე წუთით.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1501 | დაამატა: natia | ტეგები: ცხარე კარტოფილი ( სამარხვო) | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: