წიწილის ჩახოხბილი - 9 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 9 » წიწილის ჩახოხბილი
20:24
წიწილის ჩახოხბილი


წიწილის ჩახოხბილი

 

მასალა:

წიწილა 600გრ.

პომიდორი 200გრ.

ხახვი 100გრ.

ნიორი 30გრ.

ქინძი 10გრ.

ოხრახუში 15გრ.

უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, აჯიკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

წიწილა გავასუფთავოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, დავასხათ წყალი, მივიყვანოთ ადუღებამდე, ბულიონი გადმოვასხათ და შევწვათ წიწილა ზეთში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დანაყილი ნიორი, აჯიკა, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, 2 წუთი მოვთუშოთ, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი პომიდორი, მოვთუშოთ 5 წუთი, დავასხათ ბულიონი გემოვნებით და ვთუშოთ 5–10 წუთი. მომზადებული ჩახოხბილი მოვათავსოთ ღრმა თეფშზე, მოვაყაროთ დაჭრილი ქინძი და მწვანე წიწაკა.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 661 | დაამატა: natia | ტეგები: წიწილის ჩახოხბილი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: