მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » წიწილები არაჟანში
20:08
წიწილები არაჟანში


წიწილები არაჟანში

 

მასალა:

წიწილა 2ც. (თითო 800 გრამიანი)

არაჟანი 10 ს/კ.

1ც. ლიმონის წვენი

როზმარინი (დაჭრილი) 2 ს/კ.

ცოტა ხმელი მაიორანი

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

გასუფთავებული წიწილები გავრეცხოთ, გავაშროთ, წიწილებს გავუჭრათ მკერდის ძვალი და კანი დავუსეროთ რაც შეიძლება ბევრ ადგილზე. 5 ს/კ. არაჟანს დავამატოთ, როზმარინი, მაიორანი, მარილი პილპილი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა წავუსთ წიწილებს როგორც მთლიან ზედაპირზე ასევე დასერილ ადგილებშიც, შიგნითა მხარეს მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. მომზადებული წიწილები შევწვათ ტაფაზე ზეთში ორივე მხრიდან, შემდეგ მოვათავსოთ ღრმა ფორმაზე, შევდგათ გაცხელებულ აირღუმელში და გავაჩეროთ 15–20 წუთი. ტაფაზე რომელშიც წიწილები იწვებოდა მოვათავსოთ დარჩენილი არაჟანი, დავამტოთ ლიმონის წვენი და წამოვადუღოთ სოუსი. მომზადებული სოუსი მოვასხათ შემწვარ წიწილებს.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 2625 | დაამატა: natia | ტეგები: წიწილები არაჟანში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: