მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » წიწილა თეთრი ღვინის სოუსით
18:37
წიწილა თეთრი ღვინის სოუსით


წიწილა თეთრი ღვინის სოუსით

 

მასალა:

წიწილა 1.

თეთრი ღვინო  200გრ.

პომიდორი  200გრ.

მწიფე ტყემალი  5.

ხახვი  2 თავი

კარაქი  30გრ.

პიტნა ან ტარხუნა, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა დავჭრათ 4 ნაჭრად. მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და შევწვათ ორივე მხრიდან კარაქში, მობრაწვამდე. დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ვთუშოთ თავდახურულ მდგომარეობაში 4–5 წუთი. დავასხათ ღვინო და გავაჩეროთ გაზქურაზე დამატებით 7–10 წუთი, სანამ ღვინო არ განახევრდება. პომიდორი და ტყემალი გავასუფთავოთ და გავატაროთ, მიღებული მასა მოვასხათ წიწილას და ავადუღოთ. სუფრაზე გატანის წინ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1385 | დაამატა: natia | ტეგები: წიწილა თეთრი ღვინის სოუსით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: