წიწიბურის სალათი (სამარხვო) - 20 მარტში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 20 » წიწიბურის სალათი (სამარხვო)
17:35
წიწიბურის სალათი (სამარხვო)


წიწიბურის სალათი (სამარხვო)

 

მასალა:

წიწიბურა 1 ჭიქა

ხახვი 1 თავი

ნიორი 1–2 კბილი

ზეთი შსაწვავად

სტაფილო, მაიონეზი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

წიწიბურა მოვხარშოთ და შემდეგ წყალი გადავსხათ. ხახვი დავჭრათ ნახევარმთვარისბურად და მოვთუშთ ზეთში, წვრილად დაჭრილ სტაფილოსთან და ნიორთან ერთად, შემდეგ მოთუშული ხახვი, სტაფილო და ნიორი დავამატოთ მოხარშულ წიწიბურას, მოვასახთ მაიონეზი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1642 | დაამატა: natia | ტეგები: წიწიბურის სალათი (სამარხვო) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: