მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » წითელი ტყემლის საწებელი
00:20
წითელი ტყემლის საწებელი


წითელი ტყემლის საწებელი

 

მასალა:

წითელი ტყემალი1 კგ.

ნიორი 6 კბილი

კამა და ქინძი 50გრ.

ომბალო 50გრ.

ხმელი ქინძი 2 /.

დაფქვილი  წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით

მომზადება:

ტყემალს დავასხათ წყალი ისე რომ ცოტა ფარავდეს, მივიყვანოთ წყალი ადუღებამდე, დავუკლოთ ტემპერატურას და ვხარშოთ ტყემალი დარბილებამდე (დაახლოებით 15–20 წუთი) ვურიოთ, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან გადმოვიღოთ დუშლაგზე, წვენი შევინახოთ ცალკე ჭურჭელში, ტყემალი კი გავცხრილოთ (გული და კანი მოვაშოროთ).მიღებული მასა დავდგათ გაზქურაზე, წამოვადუღოთ და  შემდეგ გადმოვდგათ. საწებელს დავამატოთ ძალიან წვრილად დაჭრილი მწვანილები, დანაყილი ნიორი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, ხმელი ქინძი და კარგად ავურიოთ. თუ საწებელი ძალიან სქელი გამოვიდა დავამატოთ ცოტა ტყემლის ნახარში.ჩავასხათ ქილაში და დავახუროთ სახურავი.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 4092 | დაამატა: natia | ტეგები: წითელი ტყემლის საწებელი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: