თხილის ნამცხვარი - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » თხილის ნამცხვარი
13:35
თხილის ნამცხვარი


თხილის ნამცხვარი

 

მასალა:

200გრ. კარაქი

200გრ. შაქარი

1 პაკეტი ვანილი

2 ს/კ. ნუშის ლიქიორი ან ნუშის ვაჟინი

4 კვერცხი

300გრ. ფქვილი

1 ს/კ. სოდა

100გრ. თხლად დაჭრილი თხილი

30გრ. შაქარი

30გრ. კარაქი.

მომზადება:

გააცხელეთ ღუმელი და წაუსვით ცხიმი საცხობ ფირფიტას. კარაქი, შაქარი, ვანილი და ნუშის ლიქიორი კარგად ათქვიფეთ, ჩაახალეთ თითო-თითო კვერცხი. შეურიეთ ფქვილი და სოდა. ცომი გაანაწილეთ ფირფიტაზე, შედგით ცხელ ღუმელში და გამოაცხვეთ. თხლად დაჭრილ თხილს შეურიეთ შაქარი და მოაყარეთ ნამცხვარს. ზემოდან დაადეთ კარაქის ანათალი და აცხვეთ კიდევ 15-20 წუთი.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 510 | დაამატა: natia | ტეგები: თხილის ნამცხვარი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: