მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 30 » თევზის ფილე კარტოფილით და პომიდორით
11:38
თევზის ფილე კარტოფილით და პომიდორით


თევზის ფილე კარტოფილით და პომიდორით

 

მასალა:

თევზის ფილე 500გრ.

კარტოფილი 1კგ.

პომიდორი 350გრ.

ყველი 100გრ.

მაიონეზი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზის ფილე დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი წიწაკა და გავაჩეროთ 15–20 წუთი. კარტოფილი გავასუფთავოდ და დავჭრათ მრგვალად.პომიდორიც დავჭრათ მრგვალად. ყველი გავხეხოთ. გამოსაცხობ ფორმაზე მოვათავსოთ დაჭრილი კარტოფილის ნახევარი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, კარტოფილზე მოვათავსოთ თევზის ფილე, თევზზე მოვათავსოთ პომიდორი, პომიდორზე მოვათავსოთ დარჩენილი კარტოფილი, მოვაყროთ ცოტა მარილი, წავუსვათ მაიონეზი, მოვაყაროთ ყველი და შევდგათ აირღუმელში. ვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე მომზადებამდე (დაახლოებით 40 წუთი). მომზადების შემდეგ დავჭრათ სასურველი ზომის ნაჭრებად და გავაფორმოთ პომიდორით და მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2035 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზის ფილე კარტოფილით და პომიდორით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: