თევზის მუჟუჟი - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » თევზის მუჟუჟი
16:08
თევზის მუჟუჟი


თევზის მუჟუჟი

 

მასალა:

თევზი  1კგ.

ხახვი  2-3 თავი

ძმარი  1/4 ჩ/ჭ.

სტაფილო  2-3ც.

დაფნის ფოთოლი  2-3ც.

პილპილი და მარილი  გემოვნებით.

მომზადება:

კეფალს ან ლოქოს გამოვაცალოთ ფხები, მოვხარშოთ მარილით შეზავებულ მდუღარე წყალში. როცა მზად იქნება, ამოვალაგოთ, ჩავაწყოთ დაბალ ფართოპირიან ქვაბში და დავასხათ გაწურული ნახარში ისე, რომ თევზი დაიფაროს. შემდეგ, ჩავამატოთ მოხარშული, მრგვლად დაჭრილი სტაფილო, ოხრახუშის თეთრი ძირები, ხახვი, დაფნის ფოთოლი, პილპილი და ძმარი. კერძი დავდგათ ნელ ცეცხლზე და წამოვადუღოთ. 5-10 წუთის შემდეგ გადმოვიღოთ და გავაცივოთ.

მისაყოლებლად რეკომენდირებული ღვინო: ჩინური.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 941 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზის მუჟუჟი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: