მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 30 » თევზის ბუდე
11:36
თევზის ბუდე


თევზის ბუდე

 

მასალა:

თევზის ფილე 500გრ.

პური (ბატონი) 400გრ.

ხახვი 200გრ.

რძე 500 მლ.

ყველი 150გრ.

მცენარეული ზეთი, მაიონეზი, მწვანილი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხახვი და მწვანილი დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ პატარა ზომის ნაჭრებად დაჭრილი თევზის ფილე, მოვაყაროთ მარილი წიწაკა და კარგად ავურიოთ. პური დავჭრათ 2 სმ. სისქის ნაჭრებად, ამოვავლოთ რძეში და ცოტა გავწუროთ ხელით. გამოსაცხობ ფარმაზე წავუსვათ ზეთი, მოვათავსოთ პურის ნაჭრები, თითოეულ ნაჭერში გავაკეთოთ პატარა სიღრმე (ხელით ამოვაცალოთ ცოტა გული). პურის სიღრმეში მოვათავსოთ თევზი ხახვით, წავუსვათ მაიონეზი და შევდგათ აირღუმელში, ვაცხოთ 180*–ზე 40–45 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გამოვიღოთ აირღუმელიდან და პურის ნაჭრების ნაწილს  მოვაყაროთ გახეხილი ყველი ნაწილი დავტოვოთ ჩვეულებრივ და ისევ შევდგათ აირღუმელში 5–7 წუთი. მომზადების შემდეგ გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1620 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზის ბუდე | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: