თევზი ბულგარული წიწაკით და ბადრიჯნით - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » თევზი ბულგარული წიწაკით და ბადრიჯნით
16:35
თევზი ბულგარული წიწაკით და ბადრიჯნით


თევზი ბულგარული წიწაკით და ბადრიჯნით

 

მასალა:

თევზი  1კგ.

ბულგარული წიწაკა  2ც.

ბადრიჯანი 1ც.

ხახვი  2 თავი

მზესუმზირის ზეთი  1 ჭიქა

ქინძი, კამა და ოხრახუში  3-4 ძირი

მშრალი თეთრი ღვინო  1 ჭიქა

დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი გამოვშიგნოთ და გავასუფთაოთ ქერცლისაგან. შემდეგ დავჭრათ ნაჭრებად. ბულგარულ წიწაკას გამოვაცალოთ გული და დავჭრათ მრგვალად, ბადრიჯანი დავჭრათ ასევე მრგვალად, (საჭიროების შემთხვევაში ბადრიჯანს მოვაყაროთ მარილი, რათა დაკარგოს სიმწარე). ხახვი დავჭრათ მრგვალად. მომზადებული ინგრედიენტები შევწვათ ცალცალკე მზესუმზირის ზეთში ნახევრად. შემწვარი ინგრედიენტები მოვათავსოთ ფენა–ფენად ტაფაზე, შემდეგი თანმიმდევრობით: თევზი, ბადრიჯანი და ბულგარული წიწაკა. მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, კამა, მარილი და წიწაკა. დავასხათ ღვინო და გავაჩეროთ დაბალ ტემპერატურაზე ისე რომ არ დავახუროთ თავზე, ვხარშოთ 10–15 წუთი, შემდეგ დავახუროთ თავზე და ვხარშოთ დამატებით 5–10 წუთი. გავაფორმოთ წვრილად დაჭრილი ქინძით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 614 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზი ბულგარული წიწაკით და ბადრიჯნი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: