მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 24 » თეთრ ღვინოში მოხარშული სვია
18:36
თეთრ ღვინოში მოხარშული სვია


თეთრ ღვინოში მოხარშული სვია

 

მასალა:

თევზი (სვია) 1კგ.

თეთრი მშრალი ღვინო 400მლ.

კარაქი 50გრ.

1/2 ლიმონი

მოხარშული კარტოფილი 300–400გრ.

მწვანე ხახვი, კამა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

სვია გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ ღვინო ისე რომ თევზს ფარავდეს 1/3–მდე, დავამატოთ კარაქი, მრგვალად დაჭრილი ლიმონი, მოვაყაროთ მარილი, ქვაბს დავაფაროთ თავსახური და ვხარშოთ მომზადებამდე. მოხარშვის შემდეგ თევზი გადმოვიღოთ სასურველ ფორმაზე, ირგვლივ შემოვუწყოთ მოხარშული კარტოფილი, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი კამა, მწვანე ხახვი და გავაფორმოთ ოხრახუშის ფოთლებით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2403 | დაამატა: natia | ტეგები: თეთრ ღვინოში მოხარშული სვია | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: